Anbefalinger

Har du haft glæde af coaching eller terapi hos mig, er du velkommen til at skrive det herunder, hvis du vil anbefale mig til andre.

image_pdfimage_print
10 comments on “Anbefalinger
 1. Anja Sode siger:

  Mai er en fantastisk, engageret og empatisk samtalepartner, der med en anerkendende tilgang formår at fremme nye tanker på gamle tanker og mønstre

 2. Louise Mogensen siger:

  Mai er fantastisk til at hjælpe – sad i panik 1 time før min eksamen og blev fysisk dårlig af nervøsitet. Over en kort telefonsamtale med Mai fik jeg sat en dæmper på nerverne og klarede eksamen fint!
  Jeg kan godt anbefale, at kontakte Mai, hvis man selv sidder med samme problem op til en eksamen 🙂

 3. Anni siger:

  Du er en forrygende dygtig coach og terapeut.

  Din ro, varme og fordomsfrie approach skaber enormt ro og tilladelse.

  Du gør dit til at verden bliver et kærligere, sjovere og tryggere sted at være. Tak for det.

 4. Kennet Schøler siger:

  Jeg elsker når en facebooksamtale giver én, en kæmpe aha-oplevelse.
  Når man ved hjælp af sparring med et andet menneske, opnår at skabe noget – noget personligt – næsten uden man lægger mærke til det.
  Man går ind til noget med en agenda – og kommer ud med noget meget mere fantastisk.

  Tak til Mai MacKayzee – Tak for en aha-oplevelse af diminsioner….

 5. Anni Simonsen siger:

  Mai bidrager til et fællesskab med sin fordomsfrie åbenhed, sin hjælpsomhed og hjertelige kontaktform. Som coach er hun skarp og omsorgsfuld på samme tid. Jeg ville til enhver tid lægge min sjæl i Mais hænder.

  Anni Simonsen
  NLP psykoterapeut, journalist, forfatter og leder af SundhedsCoach Uddannelsen

 6. Kennet Schøler siger:

  I December, var jeg så heldig at være på weekend forløb hos Mai – Hvor jeg blev coachet i blandt andet mine værdier samt kommende virksomhed.
  I alt brugte vi nok ca. 18 timer den weekend – og udbyttet har været fantastisk.
  Mai er utrolig dygtig og professionel.
  Jeg fik senere tilsendt alle hendes notater i renskrevet form, således at jeg har mulighed for at gå tilbage, og se på de planer og mål, som Mai hjalp mig med at lave.
  Antallet af mine “aha-oplevelser” den weekend kan jeg ikke tælle på en hånd – og de ting jeg tog med mig der fra, kommer til at følge mig længe.

  Jeg vil til hver en tid, bruge Mai igen – både hvis jeg står med personlige eller professionelle udfordringer.

 7. M og J siger:

  Min kone og jeg søgte Mai til parterapi. Vi var kommet til et punkt, hvor vi snakkede meget forbi hinanden og ikke rigtigt stolede på hinanden, fordi vi havde glemt at lytte rigtig til hvad vi hver især sagde. Efter den første samtale, gik det stærkt med at genfinde magien, fordi vi fik snakket rigtigt med hinanden igen. Efter blot 2 gange havde vi fået nogle midler til at kunne se hvor vi gik forkert af hinanden… og nu? Nu føles det som om at jeg har fået min skat igen. Den pige jeg forelskede mig i 🙂

  Jeg kan klart anbefale Mai, hvis parforholdet gør vrøvl. Hun er helt nede på jorden, og jeg, personligt, føler at jeg fik rigtig meget ud af det 🙂 top professionel.

 8. Diana Rosenbeck siger:

  Vi kontaktede Mai, da vores datter var panisk bange for edderkopper.

  Mai evnede at bevare roen og fokus, trods en meget snaksalig Clara. Tegneterapien var med stor succes, og efter endt tegneterapi gik Mai og Clara på jagt efter en edderkop, som Clara kunne holde i sin hånd med ro og uden gråd.

 9. Helle Andersen siger:

  Da jeg mødte Mai, manglede jeg bevidsthed omkring nogle bestemte dele af mig selv. Det gjorde jeg ikke efter samtalen! Mai formåede at guide mig til kontakt med min EGEN indre vejleder og rådgive omkring min videre færd. I dag er jeg et lettere menneske 🙂 Mai har bidraget professionelt til en stor del af denne udvikling.

 10. Wauuuu…..sikke en omgang jeg har været igennem hos Mai. Mai var super dygtig til at fastholde mig, og ikke lade mig springe fra det ene til det andet. Ligesom jeg virkelig følte jeg blev hørt og set af hende – hele vejen igennem. Mai er skarp og direkte – noget der passer godt til mig. Hun er dygtig at skære helt ind til benet, og få skraldet alt overflødigt fra. Jeg er selv coach, og derfor er det jo ekstra sjovt at komme ud og “prøve” en kollega….og jeg kan virkelig kun anbefale Mai til alle der vil sætte turbo på deres udvikling!!! Har MEGET stor respekt for Mai og hendes metoder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*